Jump to content
Annonse

About This Club

liker du å ta bilde eller bli tatt bilde av, er dette gruppen for deg...

 1. What's new in this club
 2. Det her høres moro ut! Jeg er en jente 22 år som bor i Oslo ! ;D og liker å bli fotografert! Så bare ta kontakt!
 3. Jeg er fortsatt en nybegynner i foto, men utstyr (kamera, linser, stativ, lys osv) er anskaffet og jeg øver (periodevis) på døde objekter, naturbilder osv. Målet er å lære å ta gode erotiske bilder, aktbilder, seksuelle bilder. Til det trenger jeg "modeller" å øve på. Er det noen hotwives i Bergens distriktet som kunne tenke seg nye bilder, feks for bruk her på cuckold.no? Hva slags type bilder, og hvor, man skal ta blir vi enige om. Sammen går vi gjennom de bildene som er egnet for videre etterarbeid og bruk. Modellen vil få tilgang til alle bildene og kan bruke de som hun vil. Jeg vil aldri under noen omstendighet publisere (annet enn etter særskilt avtale) eller på annen måte misbruke de, men vil behøve å beholde de mest aktuelle av bildene i en periode etter fotografering for også å øve på digitalt etterarbeid/redigering. Ferdig bearbeidede bilder vil bli tilsendt modellen, og dernest slettet fra min side. (dette kan vi lage en skriftlig kontrakt på) Jeg er en erfaren, og jeg håper og tror, en velrenomert person i BDSM og cuckold-miljøet i Bergen, og tror jeg har ord på meg for både å være seriøs, pålitelig og hyggelig. Det kan også være aktuelt feks å ta bilder i situasjoner, enten hotwife med cuck, eller hotwife med bull, dersom det skulle være av interesse. Jeg understreker at jeg er nybegynner, jeg kan ikke gi noen garantier for kvaliteten av det endelige resultat. Men eneste måten å bli bedre er å øve... SÅ har du en liten eksibisjonist i deg, send meg gjerne noen ord på PM, så tar vi det derfra.
 4. ettersom siste innlegg før ditt var datert i 2012 kan en vel slutte at det ikke er mye liv i gruppen nei. Desverre. Tema er jo aktuelt. Men nå dukker tema og gruppen opp i "siste aktivitet" så får en se om det kanskje tar seg opp igjen.....
 5. Hei Er det liv i denne gruppen? Jeg er amatørfotograf med litt vid erfaring i sjangre. Har tilgang til studio og eget portabelt blitzanlegg. Ønsker å finne aktmodell til studio og tema foto.
 6. Hei Ny her. Liker å ta bilde og bli tatt bilde av. Er det bare å legge inn bilder hvis eg ønsker? Må bare skaffe et skikkelig kamera
 7. En liten idè - Gruppen leier et lite lokale der vi kan fotografere. Sikkert mange kvinner her som melder seg frivillig, eller så kan man leie inn en nakenmodell.
 8. Hei Er det stengt for innlegg i denne gruppa? finner ingen lag nytt inlegg knapp her.... Men er det noen som trenger en som kan filme/ta bilder av deg/dere .. send meg en pm og vi fixer det J
 9. jo selvsagt liker jeg det, tar jo bilder av kvinner og par stadig vekk. Hadde håpet noen ville dele erfaringer og kanskje få til en felles workshop med tid for mye nakenfotografering. Søker også par eller kvinner som vil fotograferes.
 10. Hei på deg / dere. Er en fotograf med lang erfaring og mye kunnskap. Tar mye bilder gjennom jobb og ikke minst på fritiden. Flott å kunne diskutere erfaringer både om foto og redigering av bilder.
 11. Nytt tilbud til 4000 kroner... http://www.mpx.no/k/ki.aspx?sku=750075&utm_source=DB&utm_medium=banner&utm_campaign=w34_prisfest&tduid=cb23a4d6a39a767a71a7f4e9fb728cde&affId=1287085 Her får du 2 objektiver med...
 12. Vil tro det er nok med å søke på portrett fotografering i google. Naken bilder er portrettbilder uten klær etter min mening.
 13. Hei Hadde vært litt gøy å lært mer om foto med og uten klær. Er det noen som sitter på tips til innstillinger, lys etc, så del det gjerne!
 14.  
annonse


 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...