Jump to content
Annonse

mars12

Medlem
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 Fantastisk

About mars12

 • Rank
  Litt sosial

Om meg

 • Om meg
  Mann 58 - Cuckold - Fordi han liker å se dama ha sex med andre menn.

  Liker at dama er lady om dagen og tøs om natten.

  Liker dama skaffer seg elsker på egenhånd eller tar meg med når hun vil ha ekstra kuk.


  Er interessert i å komme i chatte kontakt med personer som har samme interesse som meg.

  Jeg er fortrinns vis ute etter et par hvor vi kan dele de sexuelle gleder. Ville gjerne være en husvenn hos dere.

  Et annet alternativ er å bli kjent med en mann eller dame hvor vi sammen fant en tredje partner.
  Om vi er to menn kan det nok ta litt tid å finne en dame som liker to menn som elskere.
  Derimot har jeg erfaring med at det er veldig lett og finne en ekstra elsker til dama om vi er et dame mann par.
  Om damen som eventuelt melder seg har en tendens til å være "utro" er det bare spennende.

  Har en del erfaring fra swingers miljøet fra før og er ikke usikker på hva jeg søker. Jeg liker spesielt godt å være to menn, eller flere om en dame.
  De to eller flere mennene kan være jevnbyrdige eller ikke. Det menes det behøver ikke være noen bull/cuck forhold, men det kan godt være det.
  Jeg liker også godt å se filmer av swingers eller gangbang typen. Golden wet er ikke avskrekkende, men liker ikke få tiss i munn og øyne.
  Når det gjelder menn her jeg ikke berøringsangst, men mann-mann sex ikke er for meg. Jeg liker at damen er i fokus.
  Om damen her sex med en og den andre onanerer er det blant mer en spennende setting jeg har erfaringer med.

  Hvor dere bor eller alder er ikke noe absolutt. Alt kommer an på kjemi.
  Heller noen med stor aldersforskjell som bor langt borte eller noe i nærheten uten riktig kjemi hvor alder og avstand er mer ideelt.

  Har kik chatt hvor navnet er: balataran69

Bosted

 • Bosted
  Sandnes ,,,

Landsdel

 • Landsdel
  Vestlandet

Kjønn

 • Kjønn
  Mann

Converted

 • Søker
  Yes

Converted

 • Rolle
  Cuck/hanrei uten partner

Recent Profile Visitors

5,331 profile views
 1. Jeg er fortrinns vis ute etter et par hvor vi kan dele de sexuele gleder. Ville gjerne være en husvenn hos dere.Et annet alternativ er å bli kjent med en mann eller dame hvor vi sammen fant en tredje partner.Om vi er to menn kan det nok ta litt tid å finne en dame som liker to menn som elskere.Derimot har jeg erfaring med at det er veldig lett og finne en ekstra elsker til dama om vi er et dame mann par.Om damen som eventuelt melder seg har en tendens til å være "utro" er det bare spennende.Har en del erfaring fra swingers miljøet fra før og er ikke usikker på hva jeg søker. Jeg liker spesielt
 2. Jeg er fortrinns vis ute etter et par hvor vi kan dele de sexuelle gleder. Ville gjæne være en husvenn hos dere. Et annet alternativ er å bli kjendt med en mann eller dame hvor vi sammen fant en tredje partner. Om vi er to menn kan det nok ta litt tid å finne en dame som liker to menn som elskere. Derimot har jeg erfaring med at det er veldig lett og finnne en ekstra elsker til dama om vi er et dame mann par. Om damen som eventuelt melder seg har en tendens til å være "utro" er det bare spennende. Har endel erfaring fra swingersmiljøet fra før og er ikke usikker på hva jeg søker.
 3. Hei folkens Jeg er fortrinns vis ute etter et par hvor vi kan dele de sexuelle gleder. Ville gjæne være en husvenn hos dere. Et annet alternativ er å bli kjendt med en mann eller dame hvor vi sammen fant en tredje partner. Om vi er to menn kan det nok ta litt tid å finne en dame som liker to menn som elskere. Derimot har jeg erfaring med at det er veldig lett og finnne en ekstra elsker til dama om vi er et dame mann par. Om damen som eventuelt melder seg har en tendens til å være "utro" er det bare spennende. Har endel erfaring fra swingersmiljøet fra før og er ikke usikke
 4. Hei folkens Jeg er fortrinns vis ute etter et par hvor vi kan dele de sexuelle gleder. Ville gjæne være en husvenn hos dere. Et annet alternativ er å bli kjendt med en mann eller dame hvor vi sammen fant en tredje partner. Om vi er to menn kan det nok ta litt tid å finne en dame som liker to menn som elskere. Derimot har jeg erfaring med at det er veldig lett og finnne en ekstra elsker til dama om vi er et dame mann par. Om damen som eventuelt melder seg har en tendens til å være "utro" er det bare spennende. Har endel erfaring fra swingersmiljøet fra før og er ikke usikke
 5. Rart ingen damer her med erfaring med sex med menn både med og uten forhud kan svare ???
 6. Hei folkens

  Jeg er fortrinns vis ute etter et par hvor vi kan dele de sexuelle gleder. Ville gjæne være en husvenn hos dere.

  Et annet alternativ er å bli kjendt med en mann eller dame hvor vi sammen fant en tredje partner.
  Om vi er to menn kan det nok ta litt tid å finne en dame som liker to menn som elskere.
  Derimot har jeg erfaring med at det er veldig lett og finnne en ekstra elsker til dama om vi er et dame mann par.
  Om damen som eventuelt melder seg har en tendens til å være "utro" er det bare spennende.

  Har endel erfaring fra swingersmiljøet fra før og er ikke usikker på hva jeg søker.  Jeg liker spesielt godt å være to menn, eller flere om en dame. 
  De to eller flere mennene kan være jevbyrdige eller ikke. Det menes det behøver ikke være noen bull/cuck forhold, men det kan godt være det.
  Jeg liker også godt å se filmer av swingers eller gangbang typen. Golden wet er ikke avskrekkende, men liker ikke få tiss i munn og øyne.
  Når det gjelder menn her jeg ikke berøringsangst, men mann-mann sex ikke  er for meg. Jeg liker at damen er i fokus.
  Om damen her sex med en og den andre onanerer er det blandt mer en spennende setting jeg har erfaringer med. 

  Hvor dere bor eller alder er ikke noe apsolut. Alt kommer an på kemi.
  Heller noen med stor aldersforskjell som bor langt borte eller noe i nærheten uten riktig kemi hvor alder og avstand er mer ideelt.

  1. YoungcoupleBergen

   YoungcoupleBergen

   Send PM

   Mann 31, kvinne 41

 7. Hei folkens Jeg er fortrinns vis ute etter et par hvor vi kan dele de sexuelle gleder. Ville gjæne være en husvenn hos dere. Et annet alternativ er å bli kjendt med en mann eller dame hvor vi sammen fant en tredje partner. Om vi er to menn kan det nok ta litt tid å finne en dame som liker to menn som elskere. Derimot har jeg erfaring med at det er veldig lett og finnne en ekstra elsker til dama om vi er et dame mann par. Om damen som eventuelt melder seg har en tendens til å være "utro" er det bare spennende. Har endel erfaring fra swingersmiljøet fra før og er ikke usikker på h
 8. Ble senere samen med en veldig kåt dame som likte å pule myyye.. Etter å ha snakket om det en stund fant vi ut av vi var nysjerrige på og se hva som sjedde i en swingersklubb. Første gangen vi var i swingersklubben fant vi etter en stund på at vi skulle kose oss litt på en av de store sengene der. Først lå vi å klinte litt. Så satte hun seg på kne til skrevs over ansikte hennes så jeg slikket fitta hennes. Så gled hun mer nedover og jeg sugde på brystene hennes.. Der etter satte hun fitta over den stive kuken min og vi pulte litt.Nå var det samlet seg endel tilskuere. Det gikk faktisk over
 9. Siterer Bulls tekst for bildet: Spurte ei dame som var ferdig med sol om hun kunne ta bilde av meg. Det gjorde hun gjerne 🙂 FRA ALBUMET: Bull (7 bilder) Spørsmål: Hun fikk vel prøve kuken i fitta si som takk for fotograferingen ?
 10. Første gangen vi var i swingersklubben fant vi etter en stund på at vi skulle kose oss litt på en av de store sengene der. Først lå vi å klinte litt. Så satte hun seg på kne til skrevs over ansikte hennes så jeg slikket fitta hennes. Så gled hun mer nedover og jeg sugde på brystene hennes.. Der etter satte hun fitta over den stive kuken min og vi pulte litt. Nå var det samlet seg endel tilskuere. Det gikk faktisk overaskende greidt, (vi ble ikke sjenert) sikkert for mange av dem sto åpenlyst og runket uhemmet. Det var også damer blandt tilskuerne. Så fant dama mi på at nå ville hun suge ku
 11. Cucker skal som hovedregel ikke lånes ut. Det kan imidlertid gjøres unntak om det finnes andre hotwifer som ønsker å ha annens kvinne cuck til å se hun selv blir knullet lenge og grundig av sin egen bull.
 12. Var en gang en dame jeg var så forelsket i. Vi drev å flørtet med hverandre hele tiden.. Det var heller ikke uvanlig at andre gutter flørtet med henne. En gang vi var på en fest gikk det nok litt lenger. Hun var kledd i en kjoledress som var minisjørt og en string truse. Plutselig så jeg henne sittende til skrevs over fanget på en annen gutt. Han satt ganske bakover lent på stolen, og med bena rett hvilende på en annen stol. Da jeg opdaget dette og snakket til henne var hun ganske smal i øynenen og slørete i blikket. Jeg sa at jeg ikke suns om at hun satt slik på fanget hans. Kjolen hang lit
 13. Nøt i fulle drag når min tidligere samboer og meg var i swingersklubb og hun hvirkelig slapp fitten løs.. Da var det mange menn som ble glade. ikke minst jeg som sto og så på.
×
×
 • Create New...