Jump to content
Annonse

Staedtleer

Medlem
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Bra

4 Followers

About Staedtleer

 • Rank
  Begynner å bli kjent

Om meg

 • Om meg
  Heisann. Hyggelig at du tok turen innom profilen min. :)

  Jeg er en frisinnet, åpen og oppegående mann som for tiden bor i Trondheim. Jeg er glad i å bli kjent med nye mennesker, og liker å ha et liv fylt med spenning, glede og nytelse. Derfor søker jeg nye og spennende personer her inne, å bli kjent med og kanskje finne på noe spennende med om kjemien stemmer. :)

  Jeg er en utadvendt person, som er lett å snakke med og bli kjent med. Jeg har god humor, og synes selv jeg er ganske morsom, men det må nesten du avgjøre selv når vi møtes. ;) Jeg tar ikke meg selv høytidelig, og vet å kunne le av meg selv. Jeg har gode sosiale antenner, og er derfor god til å lese andre personer og deres behov. Jeg moden og erfaren.

  Jeg ønsker å leve livet fullt ut ved å nyte øyeblikkene. Derfor er jeg glad i prøve nye og spennende ting eksperimentere og leke. Jeg liker å bli kjent med nye og spennende mennesker. Å dele spennende fantasier man har, opplevelser og tidligere erfaringer er noe jeg synes er veldig spennende. Jeg er åpen for absolutt alt av fantasier og lyster. Med meg kan du, eller dere, trygt dele og leve ut de dypeste fantasiene og lystene som du har gått med.

  Jeg er seriøs og til å stole på. Jeg mener det er veldig viktig med ærlighet og åpenhet for at man skal få tilitt til hverandre, slik at man kan senke skuldrene og dele og gi av seg selv når man er sammen. Jeg setter også diskresjon høy. Alt du velger å dele med meg er fortrolig og kun mellom oss. Jeg respekterer dine grenser og presser deg aldri til å gjøre noe du ikke ønsker.

  Utseendemessig så har jeg kort sort hår, jeg er glad i å trene og holde meg i form så jeg har en veltrent og fin kropp. (muskuløs) På grunn av diskresjon, så har jeg valgt å ikke ha ansiktsbilde åpent her, men viser meg selvfølgelig om vi kommer i prat. Jeg har fått høre at jeg er ganske kjekk, så jeg stoler på det, men det er enda en ting du nesten må ta stilling til selv når du får se meg. :)

  Jeg blir gjerne kjent med alle slags mennesker, men når det gjelder treff så er jeg kresen og søker kvalitet før kvantitet. Når jeg sier at jeg er kresen så gjelder det ikke alder, preferanser eller utseendet men kjemien. Utseendet og alder betyr veldig lite for meg. Man kan få veldig dårlige erfaringer om kjemien ikke er tilstede, men er det en god kjemi mellom oss så vil det alltid bli en fin opplevelse for begge parter. :)

  Hvis du vil bli bedre kjent, prate, eller møtes så er det bare å sende meg en hyggelig og spennende melding. Fortell gjerne litt om deg selv og hva du liker.

  Ser fram til å høre fra deg :)

Bosted

 • Bosted
  Trondheim

Landsdel

 • Landsdel
  Midt-Norge

Kjønn

 • Kjønn
  Mann

Converted

 • Søker
  Yes

Converted

 • Rolle
  Bull

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Veltrent, kjekk og oppegående bull 32 søker seriøs kvinne eller par i Trøndelag, eller som kan reise hit, som er interessert i breeding.
 2. Er det noen par eller kvinner som kunne tenkt seg å bli kjent med en jordnær, trygg og erfaren bull i Trøndelag?
 3. Lettere å få delt bilder der å

×
×
 • Create New...