Jump to content
Annonse

Herman

Medlem
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

62 Fantastisk

About Herman

 • Rank
  Litt sosial

Om meg

 • Om meg
  Vi leter etter en meget velutstyrt elsker til henne på fast basis. En stor fordel om du har et eget sted området Oslo-Jessheim ettersom det vil være noe vanskelig med besøk hos oss.

  Om den vi søker;

  1. Minimum 16+ cm TYKK (jo tykkere jo bedre)

  2. Velstelt og fri for sykdommer

  3. Alder 35-ish til 53-ish

  4. Normal kroppsbygning - trenger ikke å være en Adonis.

  5. Flink til å håndtere kamera (hun ønsker å dele opplevelsene med sin mann). Etterhvert så er ikke film/foto så viktig.

  6. Oppegående nok til å forstå at å elske med en kvinne er langt mer enn å stikke den inn og pumpe på som en kanin, «slow love» med andre ord.

  7. Kunne lese og ha matematiske kunnskaper, se forøvrig punkt 1-6.

  Om oss;

  - Åpne, frigjorte og nysgjerrig på andre.

  - Er på en reise og utforsker gjerne.

  - Setter diskresjon, respekt og tillit høyt.

  Hun; Slank timeglassfigur, 150 cm høy, blond, vakker og meget intelligent. Hun har mye klasse og er elegant. Men ikke la deg lure, hun kan være et villdyr. Godt likt av alle. Hun har ingen begrensninger hva frihet angår! Med andre ord, full frihet til å si, føle og gjøre som hun vil.

  Han; Har et veldig åpent sinn og betegner seg som en Stag. Han er for øvrig aldri i samme rom som henne og potensiell elsker, dette fordi hun skal kunne være fullstendig fri i sin verbale og fysiske utfoldelse, uten frykt for å såre sin partner.

  Hun syntes at det er best at mannen håndterer henvendelser før de sendes videre til henne. Hun vil da stå for kommunikasjonen alene uten hans innblanding.

  Om du fyller minstekravet, og har lyst til å bli kjent med oss/henne, ikke nøl med å ta kontakt.

  Ikke alltid vi rekker å svare samme dag, livet går sin gang hos oss.

  Kommunikasjon foregår på mail/Kik/evt tlf. Snap er ubrukelig mht vår jobb/private situasjon.

Bosted

 • Bosted
  Oslo - Jessheim

Landsdel

 • Landsdel
  Østlandet

Kjønn

 • Kjønn
  Felles profil/par

Converted

 • Søker
  Yes

Converted

 • Rolle
  Mann i par

Recent Profile Visitors

3,954 profile views
 1. Awesome tekst i kombinasjon med bilde… Hadde vært artig for den delen av meg som finner slikt pirrende å motta noe slikt☺️😍
 2. Kona ville likt å stifte bekjentskap med ham❤️
 3. Herman

  Squirt💦

  Nice😍Tegn på at det har vært en dyktig elsker tilstede👍🏻
 4. Har aktivisert alle varsler. Har hatt det på hele tiden. Dog, i det siste så har den vært litt mer ustabil med hensyn til både pop-up og det røde tallet på konvolutten..
 5. Er det flere her inne som ikke får varsel når de får svar på meldinger? Oppdaget plutselig at jeg hadde to uleste meldinger. Er vandt til å få varsel, men ser jo at jeg faktisk må gå i innboksen og sjekke ettersom varslingen virker noe ustabil.
 6. Hehe.. min kone ville nok garantert likt dette. Og mht legge ut bilde, så tror jeg hun ville ha samtykket. I tilfelle motsatt tror jeg nok ikke Manandwife ville ha lagt ut noe heller👍🏻 Hva bull angår, så er det andre faktorer enn alder som spiller inn😁
 7. Herman

  Bildetekst

  Wow😍 Et bilde jeg gjerne skulle ha mottatt fra kona når hun er på vift😍
 8. Er enig med Brgbd her. Dog så vil jeg påstå at de fleste her inne er temmelig flinke til å lese. Vi har vært et par andre steder hvor lese og mattekunnskaper er i dårlig forfatning blant menn🙄
 9. Så, hva blir dette? En passende straff? Eller oppleves det som en belønning for ham??
 10. Vi hadde snakket mye om det på forhånd. Satte så få regler som mulig, mye dette fordi det handler om hennes frihet som individ. I etterkant fant vi ut at det var en god idé. Ettersom det fikk henne til å slappe mer av. Dette har funket fint for oss. Når ting oppstår, så snakker vi alltid om det, og vi løser det. Det viktigste av alt er at vi begge to er sikre på hvor vi står i forhold til hverandre ☺️
 11. Enig i hva Brgbd sier her, og for å understreke videre; ærlighet, uansett hvor vanskelig det måtte være, vær ærlig om deres følelser. Min kone og jeg har vokst voldsomt på slikt, på alle plan. Men det ville ikke funket om vi ikke var dønn ærlige med hverandre.
 12. 😂 herlig ! «Rent-a-cock» 😂😂 Seriøst, den ga en veldig god forklaring på cuckolding👍🏻 Anbefales!
×
×
 • Create New...