Jump to content
Annonse

Ambivalent

Medlem
 • Content Count

  108
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 Bra

2 Followers

About Ambivalent

 • Rank
  Fast inventar

Om meg

 • Om meg
  Mye gøy med "tease and denial" lek med kuklås og orgasmekontroll (av meg) de senere årene.

  Utvidet leken med cuckold treff nå i år, noen spennende møter som har gitt oss begge fine erotiske stunder.
  Begge pirres av ydmykelsen der hun foretrekker en annen og i tillegg dominerer/kontrollerer meg.

  Dette er cuckens profil, hun vet om den og gløtter på den dersom jeg (han) er i dialog med en potensiell Bull/elsker som hun kan bruke for egen glede og ydmykelse av meg.

  Det vi begge ser etter i en Bull er;
  Trygg, dominant og respektfull, med erfaring og er brukbart utstyrt i begge etasjene.

Bosted

 • Bosted
  Trøndelag

Landsdel

 • Landsdel
  Midt-Norge

Kjønn

 • Kjønn
  Mann

Converted

 • Søker
  Yes

Converted

 • Rolle
  Cuck/hanrei med partner

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk. Det er en cocktail av inspirasjon, frustrasjon, fortvilelse, opphisselse og mental terrorbalanse som både gir og tar energi, gjelder oss begge.
 2. Flott komposisjon, regner med cucken kjenner på den pirrerende frustrasjonen det er å være både fysisk og mentalt forhindret mens hotwifen blir tilsvarende kåt av å kjenne på friheten og muligheten til å både å nyte andre og kontrollere cucken sin. Et herlig erotisk spill.
 3. Ikke ubeskyttet med tanke på mulig graviditet, hun bruker spiral. Ingen kondom for Bull hos oss, han skal levere ladningen i henne. For min del er hovedregel kondom, når jeg tillates et samleie.
 4. Ja, hvor mye skal egentlig cucky tillates når det kommer til fysisk stimuli?
 5. Vi har denne avtalen; 30 dagers kontrakt rundt enighet om din kyskhet – innelåst. Denne avtalen er inngått mellom Hun og Han. Avtalen inkluderer alle rettigheter med tanke på eierskap til Hans penis overført til Henne. Den gjelder i 30 dager fra signering, 1. Han vil adlyde henne fullt og helt uten spørsmål eller klager, hun bestemmer 2. Han vil omtale henne som ” kjære” i det offentlige, og ”mitt livs kjærlighet” i det private rom. 3. Han skal ikke referere til sin penis under noen omstendigheter, som om han har et eierskap til den, i denne perioden. 4. Kroppshår skal trimmes/fjernes og vedlikeholdes – slik hun vil. Han skal besørge at hele kroppen hans er ren og velduftende, inkludert kuklåsen. 5. Hun kan bestemme at låsen kommer av inntil 4 ganger i uken, for rengjøring. 6. Han skal sove naken, slik at hun har full tilgang til kroppen hans når hun eventuelt måtte ønske det i løpet av natten. 7. Han skal IKKE stille spørsmål eller mase om hvor lenge han må være innelåst, eller muligheten for en utløsning, I denne perioden eier han ikke sin penis, hun har alle rettigheter. Lengden på perioden hun velger å ha ham innelåst, og nekte ham orgasme, er hennes rettighet og beslutning. 8. Han skal nektes å se porno på nettet, unntatt dersom hun er med ham på dette. 9. Han skal være innelåst hele tiden, hun bestemmer om, og når, låsen skal fjernes. 10. Han skal være fastbundet dersom låsen fjernes. Han får ikke røre sin penis med mindre hun uttrykkelig sier at han skal gjøre det. Han skal låses inn før håndjern/tau fjernes. 11. Sex betyr ikke automatisk fjerning av låsen. Han skal sørge for at hun oppnår orgasmer hver eneste kveld eller hver gang hun ønsker det. Hun kan låse ham opp for en sesjon med erting/terging minst en, maks tre, ganger i uken. Hun har rett til å frigjøre ham for sex til enhver tid hun ønsker. Det betyr IKKE at han får komme. 12. Han skal være tillatt minst 2 ejakuleringer i perioden. Hun bestemmer når det skal skje. Dersom han kjenner at utløsningen nærmer seg skal han umiddelbart si det til henne. Han må gjerne bringes helt frem til kanten før utløsning inntreffer før han eventuelt tillates full orgasme. Hun kan gjerne la være å fortelle, til og med lyve, om hun akter å tillate ham en full orgasme eller ikke. 13. Han er innforstått med at hun kan søke, og engasjere seg i, tredjeperson (mann eller kvinne) for å oppnå seksuell tilfredsstillelse. 14. Hans utløsninger er knyttet til oppnåelse av oppgaver eller utfordringer. 15. Han skal tilby henne behandlinger en gudinne verdig. 16. Han skal kun fokusere på hennes nytelse, fordi hans egen nytelse kun vil distrahere. 17. Perioden innelåst kan alltids utvides enhver tid hun bestemmer det. 18. Brudd på disse reglene vil medføre at perioden innelåst økes. 19. Hun har autoritet til å endre reglene når hun måtte ønske.
 6. Hvorfor skjule? Det er jo litt av poenget (og ydmykelsen) at det skal/kan vises at du er innelåst?
 7. Ambivalent

  Første gang

  @bulltull Perfekt 🙂
 8. Ambivalent

  Første gang

  Sloppy seconds eller clean up?
×
×
 • Create New...