Jump to content
Annonse

Cuckold.no_Utvikler

Administrators
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Bra

About Cuckold.no_Utvikler

 • Rank
  Tekn support

Landsdel

 • Landsdel
  Midt-Norge

Kjønn

 • Kjønn
  Mann

Converted

 • Søker
  No

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cuckold.no_Utvikler

  Test

 2. Spam er alltid et problem for nettsamfunn og vi gjør så godt vi kan å fjerne all spam, men noe kommer seg alltid gjennom vårt årvåkne blikk og gode algoritmer. Du kan bidra ved å rapportere tråder du ser som spam, så vil vårt automatiske system analysere innholdet og slette hvis nødvendig. På forhånd tusen takk for hjelpen!
 3. Det er fremdeles mulig hvis du bruker ditt eget album og ikke Cuckold.no hovedalbum. Jeg har lagt ved et bilde som viser hvilke valg du får om du trykker på "Hvem kan se albumet" når du oppretter eget album.
 4. Nei, det er ikke nødvendig å være betalende medlem. Jeg kan se at vi har glemt noen rettigheter, men det skal fungere nå. Kan du sjekke?
 5. På bildet jeg har lagt ved viser jeg hvor "håndter album" befinner seg. Gå til linken rett under denne teksten for å finne knappen.
 6. Noen innstillinger ble oversett/glemt når vi utviklet plattformen, men nå skal det ikke være mulig for medlemmer å se fødselsdato. Medlemsøk er under utvikling.
 7. Hei! Hvis du bruker pc kan du gå inn på din profil ved å trykke på brukernavnet ditt øverst til høyre, så trykke på "album" fanen. Her skal du få et valg som heter "håndter album", så kan du slette bildene du ønsker.
 8. Hei og takk for tilbakemeldingen. Dette kan nok minne om kvinneguiden sin plattform men det er det nok ikke. Kom gjerne med forslag som vil gjøre din opplevelse av siden bedre.
 9. Per nå har vi ingen søkefunksjon for medlemmer, men det vil komme. Noen rettigheter har dessverre blitt oversett, du skal nå kunne slette dine opplastede filer ved å trykke på brukernavnet ditt øverst til høyre (på pc) og velge "mine opplastede filer".
 10. @Par83/85Stvg Inntil videre er chaten borte, vi jobber med en ny (og bedre) chat.
 11. Endelig etter flere måneder med nedetid er vi oppe igjen, og i ny drakt, med ny og (forhåpentligvis) forbedret funksjonalitet! Som dere kan se har vi brukt masse tid på å gjøre dette klart for dere og vi håper dere vil sette pris på endringene vi har gjort. Inntil videre finnes det ingen premium medlemskap og ingen chat, men private meldinger og varsler oppdateres umiddelbart og vi lover at det vil komme kompensasjoner når abonnementene er tilbake. Som alltid; hvis dere finner noen feil, si gjerne fra til oss! @Admin
 12. Hei,

  Er chatten nede?

×
×
 • Create New...