Jump to content
Annonse

Cuckold.no_Utvikler

Administrators
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 Fantastisk

About Cuckold.no_Utvikler

 • Rank
  Tekn support

Landsdel

 • Landsdel
  Midt-Norge

Kjønn

 • Kjønn
  Mann

Converted

 • Søker
  No

Converted

 • Rolle
  Bull

Recent Profile Visitors

1,065 profile views
 1. I natt fra ca 00:00 vil nettsiden være utilgjengelig i ca 5 timer grunnet vedlikehold og forberedelser for chaten.
 2. Neida. Ikke spam. For de av oss som har vært med lenge nok ( ca 2010 - 2013) husker kanskje at vi startet dette nettsamfunnet med en annen nettadresse; Norcuckold .com. Vi eier ikke det domenet lenger.
 3. Jeg setter pris på at våre medlemmer tar kontakt for å sjekke status. Det viser at det er lidenskap for nettsamfunnet vi har laget. Siden jeg har vært plaget med en del sykdom denne høsten går utviklingsarbeidet på lavgir men det jobbes med chaten og vi håper den er oppe og går iløpet av november. Takk for tålmodigheten og lidenskapen dere viser. 😘
 4. Hei! Vi holder på å utvikle en chat skreddersydd for cuckold.no. Grunnen til at vi dette tar tid er fordi vi ikke ønsker å lansere noe halvferdig. Når chaten kommer vil dere forhåpentligvis tenke at ventetiden var verdt resultatet. Vi i Cuckold.no teamet setter veldig pris på tålmodigheten deres! 👌
 5. I går (02.09.2020) var Cuckold.no nede grunnet uplanlagt nedetid. Vi jobber med å få chaten til å fungere. I går og i dag ble mye nødvendig programvare innstallert så nedetiden skyldtes dårlig kompabilitet mellom eksisterende programvare og ny programvare. Hvis man skal dra noe positivt ut av gårsdagen så er vi et stort skritt nærmere å ha en skikkelig bra chat!
 6. Hei. Denne ble ikke besvart fordi vi så at brukeren klarte selv å finne en løsning på dette selv, minutter etter tråden ble opprettet. Tråden stenges nå.
 7. Hei! Medlemsøk vil komme om en liten stund. Akkurat nå jobber vi med å få til en chat for dere medlemmer. Vi jobber hele tiden med å utvide funksjonalitet hos cuckold.no. Siden er helt gratis for alle å bruke, og inntil videre setter vi pris på om medlemmene våre donerer til oss, på denne måten vil vi kunne utvikle mer og bedre funksjoner. For å donére kan du trykke i boksen på forsiden. 🙂
 8. @Herman Gå til forsiden (trykk på logoen) og scroll litt ned til du ser uthevede området på bildet jeg har lagt ved. 🙂
 9. @Frietøyler68 På grunn av prosjektets størrelse tør jeg ikke gi en eksakt dato men den burde være på plass innen noen uker.
 10. Chat er på vei, ikke lenge til den er ferdig.
 11. Cuckold.no_Utvikler

  Test2

 12. Cuckold.no_Utvikler

  Test

 13. Spam er alltid et problem for nettsamfunn og vi gjør så godt vi kan å fjerne all spam, men noe kommer seg alltid gjennom vårt årvåkne blikk og gode algoritmer. Du kan bidra ved å rapportere tråder du ser som spam, så vil vårt automatiske system analysere innholdet og slette hvis nødvendig. På forhånd tusen takk for hjelpen!
 14. Det er fremdeles mulig hvis du bruker ditt eget album og ikke Cuckold.no hovedalbum. Jeg har lagt ved et bilde som viser hvilke valg du får om du trykker på "Hvem kan se albumet" når du oppretter eget album.
 15. Nei, det er ikke nødvendig å være betalende medlem. Jeg kan se at vi har glemt noen rettigheter, men det skal fungere nå. Kan du sjekke?
×
×
 • Create New...