Jump to content
Annonse

Cuckold.no_Utvikler

Administrators
 • Content Count

  65
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

38 Fantastisk

About Cuckold.no_Utvikler

 • Rank
  Tekn support

Landsdel

 • Landsdel
  Midt-Norge

Kjønn

 • Kjønn
  Mann

Converted

 • Søker
  No

Converted

 • Rolle
  Bull

Recent Profile Visitors

1,360 profile views
 1. Hei! Chaten jobbes med kontinuerlig og vi er (forhåpentligvis) ikke så langt fra målstreken.
 2. Dettw problemet skal være rettet nå.
 3. Dette problemet skal nå være fikset.
 4. Til de av dere som mener at mobilversjonen er dårligere enn den tidligere: kan dere fortelle hvilke utfordringer dere har og hvilke endringer dere ønsker? Prøv å vær så konkret som mulig.
 5. Problemet er kjent for oss og vi jobber med å rette det.
 6. Hei! 
  Et teknisk spørsmål: det kan se ut som mange av bildene her kommer opp som sorte, ihvertfall ved bruk av smartphone (iphone). Noen tips til hva som kan gjøres? 
  (Ellers; ros for design og brukervennlighet!)
  Mvh P

  1. kjekk gutt

   kjekk gutt

   Jeg har samme problem

  2. Cuckold.no_Utvikler

   Cuckold.no_Utvikler

   Dette vil bli tatt hånd om asap.

 7. I natt fra ca 00:00 vil nettsiden være utilgjengelig i ca 5 timer grunnet vedlikehold og forberedelser for chaten.
 8. Neida. Ikke spam. For de av oss som har vært med lenge nok ( ca 2010 - 2013) husker kanskje at vi startet dette nettsamfunnet med en annen nettadresse; Norcuckold .com. Vi eier ikke det domenet lenger.
 9. Jeg setter pris på at våre medlemmer tar kontakt for å sjekke status. Det viser at det er lidenskap for nettsamfunnet vi har laget. Siden jeg har vært plaget med en del sykdom denne høsten går utviklingsarbeidet på lavgir men det jobbes med chaten og vi håper den er oppe og går iløpet av november. Takk for tålmodigheten og lidenskapen dere viser. 😘
 10. Hei! Vi holder på å utvikle en chat skreddersydd for cuckold.no. Grunnen til at vi dette tar tid er fordi vi ikke ønsker å lansere noe halvferdig. Når chaten kommer vil dere forhåpentligvis tenke at ventetiden var verdt resultatet. Vi i Cuckold.no teamet setter veldig pris på tålmodigheten deres! 👌
 11. I går (02.09.2020) var Cuckold.no nede grunnet uplanlagt nedetid. Vi jobber med å få chaten til å fungere. I går og i dag ble mye nødvendig programvare innstallert så nedetiden skyldtes dårlig kompabilitet mellom eksisterende programvare og ny programvare. Hvis man skal dra noe positivt ut av gårsdagen så er vi et stort skritt nærmere å ha en skikkelig bra chat!
 12. Hei. Denne ble ikke besvart fordi vi så at brukeren klarte selv å finne en løsning på dette selv, minutter etter tråden ble opprettet. Tråden stenges nå.
 13. Hei! Medlemsøk vil komme om en liten stund. Akkurat nå jobber vi med å få til en chat for dere medlemmer. Vi jobber hele tiden med å utvide funksjonalitet hos cuckold.no. Siden er helt gratis for alle å bruke, og inntil videre setter vi pris på om medlemmene våre donerer til oss, på denne måten vil vi kunne utvikle mer og bedre funksjoner. For å donére kan du trykke i boksen på forsiden. 🙂
 14. @Herman Gå til forsiden (trykk på logoen) og scroll litt ned til du ser uthevede området på bildet jeg har lagt ved. 🙂
 15. @Frietøyler68 På grunn av prosjektets størrelse tør jeg ikke gi en eksakt dato men den burde være på plass innen noen uker.
×
×
 • Create New...