Jump to content
Annonse

Geir79

Medlem
 • Content Count

  98
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Bra

About Geir79

 • Rank
  Litt sosial

Om meg

 • Om meg
  Bull ser etter en HW å flørte med og håndtere

  Jeg er akkurat den du ser etter;-) Jeg er den trygge, selvsikre, og oppmerksomme. Jeg vet hva jeg vil ha, og det håper jeg du/dere gjør også. Reaksjonene på utstyret er at det er solid redskap(lang og tykk, og passende til en Bull).

  Ellers så er jeg, sikkert som alle andre, opptatt av kropp og helse. Jeg er i over gjennomsnittet god form, både løper og trener i treningsstudio regelmessig. Likevel så er jeg ikke fanatisk, jeg nyter god mat, god drikke, og liker å slikke. Jeg er en gentleman, og liker å gi oppmerksomhet og oppvarte. Hun kommer til å være fokus.

  Jeg har et glimt i øyet, lett å prate med. Men det som skjer her inne, forblir her inne. Hvis vi møtes på butikken eller på kollektivtransport, så kan vi si hei som andre kjente, men ikke detaljer fra soverommet. Vi må ha tillit til hverandre og sikre på diskresjon.

  Hvem er du? Du må være en oppegående og intelligent dame. Du er selvsikker og vet hva du vil. Liker å kle deg elegant. Liker å bli flørtet med. Trygg på å prate om hva du liker og ikke liker. Du må være her for nytelsens skyld, akkurat som meg. Med god kjemi, kommer også deilig og heftig sex. Alder spiller svært liten rolle. Men erfaringsmessig så er eldre par/damer mer trygge på seg selv, mer åpne, mer innstilt på nytelse, de har rett og slett vært mer på nett med meg seksuelt, men motbevis meg gjerne..

  Min erfaring med Cuckold og andre par er også at man skal respektere hverandre. Grenser settes og disse respekteres selvsagt.

  Send meg en PM eller legg meg til på snap: geir79 (stoler på at dere som betaler for profilen og har lest så langt er seriøse)

  Jeg er for øvrig av den skolen som definerer Bull som alpha-mann, dvs.selvsikker, stolt, trygg og godt utstyrt. Jeg er ikke utpreget dom som krever at hun skal underkaste seg meg.

Bosted

 • Bosted
  Osloområdet

Landsdel

 • Landsdel
  Østlandet

Kjønn

 • Kjønn
  Mann

Converted

 • Søker
  Yes

Converted

 • Rolle
  Bull

Recent Profile Visitors

1,705 profile views
 1. Geir79

  Gjerne se på, og spruten skal du få. Men hva med alderen min? Nå ser jeg en god del år yngre ut enn det jeg egentlig er, kanskje det er noe?

  1. biz

   biz

   Hei Geir :) nå har jeg blitt 40 hehe. 8 år har gått og kona er 38. Så de grensene der må tøyes :)) du ser fin ut. Flere bilder

 2. Hei. Hvordan er stemningen? Sugen på litt moro i kveld? Jeg tar meg gjerne en tur om det er ønskelig med selskap😉
 3. Geir79

  Vil noen leke💋

  Absolutt😈
 4. Deilig dame som jeg gjerne er bull til. Vi kan godt ta en kaffe en dag.
 5. Åh, som jeg misunner Daniel... sexy historie
 6. Så utrolig fin og velformet rumpe. Nydelig!
 7. Nydelig. Bare stig på, så skal jeg nok få brukt henne litt før hun blir sendt hjem igjen...
 8. Skikkelig het dame! Kanskje vi kan få til noe når jeg er i området?

 9. Det bare oser sex av henne! Utrolig sexy!

×
×
 • Create New...