Jump to content
Annonse

Humiliator

Medlem
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Bra

2 Followers

About Humiliator

 • Rank
  Begynner å bli kjent

Om meg

 • Om meg
  Dannet og utdannet singel gentleman, tradisjonell vanilje sex eller tilfeldige ligg med promille etter en bytur erstattes glatt med en konsert, en tur i naturen eller en kunstutstilling.

  Trigges, og drives, av relasjoner der maktforhold og spill er en vesentlig del av hele seansen.

  Treffer utelukkende kvinner i par, enten hun definerer seg som hotwife eller slutwife. Tre forutsetninger:
  1.Paret er omforent om spillet og ingen holder noe skjult.
  2.Mannen i paret ydmykes, i en form og fasong han/de fantaserer om, som jeg vil respektere og gjøre mitt for å innfri.
  3.Han får ikke være med, en - for meg - viktig del av ydmykelsen, som både hans kone og jeg sammen kan forsterke, forhåpentligvis til det beste for både han og henne.

  Jeg har hatt gleden av å oppleve hvordan enkelte kvinner blir henført av settingen der de får kjenne på å ydmyke/kontrollere/nekte mannen sin og den energien hans usikkerhet og sjalusi kan gi forholdet en boost i etterkant. Videre har jeg hatt gleden av å snakke med ektemenn som også har opplevd spenning, kåthet men også pirrende usikkerhet av å la deres koner gå litt bananas i "utroskapens" villskap.

  Særdeles svak for lekkert undertøy, spesielt strømper, ben og lekre kvinne føtter.

  Kun de modigste (og tryggeste) parene tør involvere seg i det. Tør dere?

Bosted

 • Bosted
  Trøndelag

Landsdel

 • Landsdel
  Midt-Norge

Kjønn

 • Kjønn
  Mann

Converted

 • Søker
  Yes

Converted

 • Rolle
  Bull

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er jo tross alt bare 29 timer siden du spurte og her lever vel siden opp til sitt rykte, responstid på nivå med SAS...... Heldigvis fungerer selvhjelp (også her) og bildene dine er jo superbe men de som styrer support får (nok en gang) stryk.
 2. Det er vel mye av dette (uthevet) livsstilen både bør og skal handle om, og som de fleste (ekte) cucks fantaserer om?
 3. Det er det så absolutt @GUD. En titt på din profil gir meg samme assosiasjoner, nemlig spennende😉 Strøken lekker dame😘
 4. Jeg respekterer alltid parets ønsker og krav i den forbindelse. Det er sjeldent problematisk da de aller fleste foretrekker at hun fylles opp som en essensiell del av spillet/avtalen. Jeg forsikrer meg om minst to ting i den sammenhengen; 1. at hun faktisk ønsker det, ikke bare han (som er ganske vanlig) og 2. at hun bruker prevensjon i en eller annen form og fasong. Er også både vant til, og komfortabel med at kondom skal være endel av avtalen når det er ønskelig.
 5. Humiliator

  Min smak

  Lånte bilder fra nettet som viser litt av hva som trigger meg
 6. Det må selvsagt være opp til cuckold paret å definere. Personlig synes jeg det er svært positivt om paret har kommet såpass langt i utviklingen at hotwifen definerer premissene og at bull i tillegg kan sette føringer i perioder. At cuckolden tillates samleie kun med kondom er, slik jeg ser det, helt innafor - gitt at det er noe Hotwife gir tillatelse til. Siste alternativ er den ultimate settingen om HW også ønsker det.
×
×
 • Create New...