Jump to content
Annonse

bulltull

Premium bruker
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

35 Fantastisk

About bulltull

 • Rank
  Bekreftet Par

Om meg

 • Om meg
  Vi er et par i starten av 20 og 30 årene. Vi ønsker å møte menn i alderen 20-39. Eldre menn er ikke aktuelt. Møte alene med henne eller med oss begge blir vi enige om. Du burde ha et egnet treffsted. :)

Bosted

 • Bosted
  Namdalen

Converted

 • Bekreftet profil av Admin
  Bekreftet Par

Landsdel

 • Landsdel
  Midt-Norge

Kjønn

 • Kjønn
  Felles profil/par

Converted

 • Søker
  Yes

Converted

 • Rolle
  Swing-/ trekantpar

Recent Profile Visitors

2,627 profile views
 1. Du burde ikke føle at du ikke kan si noe til henne. Dere må kunne snakke med hverandre om både positive og negative aspekter rundt dette, hvis ikke er det større sjans for at minst en av dere ikke vil like dette.
 2. Det er vanskelig å se for seg hvordan man kommer til å reagere. Følelser er situasjonsbaserte så jeg vil tro det beste er å prøve. I verste fall var det ikke noe som passer dere. Men for guds skyld, sørg for å ha helt transparent kommunikasjon med partneren din før dere setter dette til livs.
 3. Ja, det er en del av det som tenner meg. Har du selv hatt vonde følelser i forhold til denne leken?
 4. @Filosofsex Nei ikke avhør, men vi snakker om hva som skjedde, hva som var positivt og hva vi begge kan bli bedre på neste gang. Vi ønsker at disse treffene skal tilføre noe positivt både individuelt og kollektivt og kommunikasjon er en naturlig del av å få det til.
 5. Jeg (mannen) kan føle på vonde følelser hvis jeg ikke får henne hjem igjen rett etter et treff. Jeg ønsker å "ta henne tilbake" og debriefe etter et treff. Det blir vel en slags aftercare som man ser i BDSM.
 6. Kvinnen i paret sier hun har lyst på sjokolade i kveld. Usikker om hun vil ha sjokoladeplate eller sjokoladepinne. 🤷‍♂️ Send oss en melding, alder og lokasjon er ikke viktig. Svarer ikke profiler uten bilde. 🙂
 7. Det er flott at dere har synergi alle 3. 🙂
 8. Hvordan føles det for deg nå? Blir du forvist til stua mens hun koser seg på soverommet? 🙂
 9. Gratulerer! Du har endelig gjort henne til en hotwife. 👌 Hvordan føles det?
 10. Vår erfaring er, jo mer masete vedkommende er om treff og snapchat jo mindre seriøs er vedkommende. Ta dere tid til å kjenne på kjemien via tekst først så kan dere snappe senere. Lykke til!
 11. Vi er et ungt par i Namdalen som søker menn og par for artigheter. Vi er uhøytidelige og veldig enkle å skape god kontakt med. Hun er 25 og han er 32.
 12. Vi er et stabilt par på 32 og 25 (hun) søker en mann som gjerne er dominant. Vi ønsker at hun møter deg alene hvor dere tar bilder/videoer etter hans ønske og eventuelt treff for trekant senere. Du er ikke over 40 år gammel og har et normalt utseende. Vi forventer at du viser ansikt på snapchat. Hvis du er over 40 år gammel vil du ikke få svar. Gleder oss til å høre fra deg!
 13. Hva med spermtønna? 🤷‍♂️😂
 14. Fyttigrisen for ei rumpe! 😍
×
×
 • Create New...