Jump to content
Annonse

Cleanupman

Medlem
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Nøytral

1 Follower

About Cleanupman

 • Rank
  Litt sosial

Om meg

 • Om meg
  Intelektuelt oppegående mann i 30 årene som ønsker å utforske noen erotiske sider av seg selv som ikke tidligere har blitt utprøvd. Vet ikke helt hvor jeg skal sette grensene, men har en liten fetish for å bli beordret til å gi ei jente en cleanup der nede enten med pikk eller tunge etter at bullen har tilfredsstilt henne. Er heller ikke helt fremmed for å agere bull ved noen anledninger, men det er situasjon som cuck som tenner meg mest.
  Om du er en elegant dame fra Østlandet som ønsker et fast og seriøst forhold til en mann som lar deg få spillerom til å leve ut din kåthet med dine elskere og ønsker en mann som alltid venter trofast på deg, hører jeg gjerne fra deg ♥️

Bosted

 • Bosted
  Østfold

Landsdel

 • Landsdel
  Nord-Norge

Kjønn

 • Kjønn
  Mann

Converted

 • Søker
  No

Converted

 • Rolle
  Cuck/hanrei uten partner

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cleanupman

  Rar kveld

  Å spille roller godt er bra, men agerende som reelt skader folk eller er mot noens vilje synes jeg er ugreit. Det er nok viktig å sammen avklare grenser og være enige om at det respekteres om noen sier stopp.
 2. Hei og Godt Nytt År! Med vaksinering på gang, kan vi håpe Deres flotte forsetter for det nye året vil bli virkelighet. Hun bør virkelig få bruke tid på menn så lenge dere opplagt har funnet ut av dette sammen.
 3. Finner jeg rett jente, må du gjerne få stille opp med denne redskapen
 4. Cleanupman

  Morgenbrød

  Finner jeg rette jenta, må hun gjerne nyte dette store brødet.
 5. Ønsker alle et Riktig Godt Nytt År! Vi har lagt bak oss et spesielt år som vi på mange måter vil glemme med sosial distanse og utfordringer i kø. Nå er i hvertfall vaksinering i gang. Hva er folks håp og ønsker for 2021?
 6. Problemet er nok fortsatt tilstede, mulig det er på mobil det er størst problem med bilder
 7. Ta dette i et tempo du selv er komfortabel med 😉
 8. Send PM om dere vil ydmyke den ubrukelige pikken min
 9. Hei! hyggelig å se at det er Østfoldinger her, send gjerne en PM om dere har lyst til å skrive litt.z
 10. Tror du er inne på et vesentlig aspekt ved dette. Rent psykologisk, tror du nytelsen av å vite at bull har gitt fruen en maksimal opplevelse og som hengiven make godtar cucken å kjenne sin plass som nr to i denne sammenhengen gir en tilfredsstillelse som veier opp for bullen sin nytelse? ( håper jeg ikke spør dumt, men dette livet er foreløpig nytt for meg)
 11. Vakker og tar ikke skade av litt mer kos. Send gjerne PM om det er av interesse med en medhjelper til nytelsen
 12. Hei! Håper dere har hatt en fin høst, om det er av interesse å bli kjent og kanskje utforske hverandre send gjerne en PM. Grenser og rammer for hygge setter vi sammen 🙂
×
×
 • Create New...