Jump to content
Annonse

Cuckold_par

Medlem
 • Content Count

  82
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

157 Fantastisk

About Cuckold_par

 • Rank
  Litt sosial

Om meg

 • Om meg
  Voksent godt etablert par, har litt erfaring med å ha med andre i sengeleken.
  De siste årene har vi fantasert mer og mer om cuckold lek der hun treffer en annen for egen nytelse og mannens kriblende, smått usikre og ydmykende forlystelse.
  Vi fristes av å tøye strikken mot at hun har kontroll og bestemmer, om han får lov å se på, få oppdateringer eller nektes både adgang og tilgang. Understreker at dette ikke er en livsstil men en kinky variasjon der egne regler gjelder når vi leker, ellers er vi et helt normalt "tradisjonelt" par.

  Du må være erfaren i rollen, følge våre regler men det er absolutt velkomment med forslag til hvordan vi kan gjøre dette gøy for alle. Samtidig forventes det en porsjon tålmodighet og villighet til å bli kjent med oss begge, face to face, før klær kastes, fruen tilfredsstilles og mannen plasseres nederst på rangstigen.

  Ny info (2022): Vi forventer at en selverklært Bull kan fremvise noen referanser før vi går videre.

Landsdel

 • Landsdel
  Østlandet

Kjønn

 • Kjønn
  Felles profil/par

Converted

 • Søker
  Yes

Converted

 • Rolle
  Cuckoldpar

Recent Profile Visitors

4,538 profile views
 1. Cuckold_par

  pregNina.gif

  Hvem gjorde henne gravid?
 2. Vi tåler gjerne noen detaljer om hvorfor
 3. Cuckold_par

  IMG_5930.JPG

  Den var søt🤩
 4. 😅Den var god! Det er derfor cuck sjelden får slippe til her, og de (få) gangene det skjer kommuniseres det tydelig at han ikke duger men det er veldedighet fra min side at han får kjenne litt, før han spruter raskt enten i kondom (som regel) eller jeg "presser" (egentlig dytter) han ut med beskjed om at han ikke får røre den ubrukelige tissen mens den spruter og han tømmes.
 5. Cuckold_par

  bitteliten

  😱Oi! Regner med den ikke får kjenne fruens fitte? Hvorfor er den fri? Få på låsen og rosa dametruse, noe annet er vel ikke aktuelt?😎
 6. Supersexy😎🤩
 7. Perfekt, viktig å gi cuck pirrende begrensninger!
 8. Om dette er en Bull så gjør hun den eneste riktige. Vekk med kondom og fyll henne "bareback". Mens cuck ser på og kan (muligens?) se frem til å slippe til etterpå, selvsagt meg kondom.
 9. Jeg har erfaring med å være innelåst over tid men å låne hennes remedier for å vibrere meg selv til utløsning er langt utenfor våre spilleregler. Jeg har aldri forsøkt, selv om jeg kan bli desperat men velger å være lydig cuck. Jeg har også opplevd prostata tømming når hun tar meg med strap-on. Det er ydmykende og se sæden renne ut gjennom buret, gir en viss fysisk tilfredsstillelse men heller ikke mer. Ingen Bull har tatt meg, det er ikke vår greie men jeg har selvsagt både runket og sugd Bulls
 10. Høres helt perfekt ut😎 Mer ubrukelig over tid og rask tømming, akkurat slik det bør være. Så lenge du kan nyte deilige Bulls.
 11. Betyr det at å være innelåst med bur i lange perioder/flere år medfører at tissefanten din blir enda mindre enn hva den allerede var?
 12. Fordelen med såkalt urethral bur (med rør inn i urinrøret) er at tissing skjer uten søl. Bakdelen er at du må være ekstremt nøye med rengjøring/sterilisering av utstyret slik at ingen bakterier slipper til, fort gjort å pådra seg infeksjoner. Å slippe å sitte når man skal på do er ikke et argument, slik vi ser det, det at cuck er forhindret fra å stå når han skal tisse er endel av den daglige pirrende ydmykelsen, her er det bare å sette seg, slik damer gjør 😎
 13. Flink cuck😎 Han nyter vel ydmykelsen over å være degradert og utestengt😊
 14. Dersom det praktiseres fittenekt/cuck er altfor liten til å tilfredsstille henne (man blir videre der nede når det nærmer seg nedkomst) og hun har lyst på en skikkelig sak og litt deilig tilfredsstillelse skal hun selvsagt nyte Bulls når hun har lyst. Er det fittenekt - hvordan ble hun gravid? 😱
 15. Deilig redskap! Kan cuck suge den hard/ren?
×
×
 • Create New...