Jump to content
Annonse

Admin

Administrators
 • Content Count

  288
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Bra

1 Follower

About Admin

 • Rank
  Administrator

Om meg

 • Om meg
  FOR SLETTING AV PROFILER:
  SEND EN PRIVAT MELDING TIL ADMIN OG PROFILEN DIN VIL NORMALT BLI SLETTET I LØPET AV 24 TIMER.

  PS: Ikke send melding om sletting på Chatten eller som en Gjestemelding!

  Venner til Admin-profilen er moderatorer som eventuelt også kan kontaktes dersom det er noe du lurer på.
  Tekniske spørsmål kan enten rettes som en PM til Admin eller til cuckold.no_utvikler (se venneliste).

  Mvh Admin
  cuckold.no

Landsdel

 • Landsdel
  Østlandet

Kjønn

 • Kjønn
  Mann

Converted

 • Søker
  No

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Skjønner det kan være frustrerende dersom man håper på treff som det ikke blir noe av. Har nå ryddet opp i tråden. For å unngå at medlemmer urettvist blir hengt ut krever vi screenshot av samtale dersom man har noe å utsette på andre medlemmer. Ref Personvern. Stenger med dette denne tråden!
 2. Hei og god sommer til dere alle cuckolders! Vi har nå vært oppe ca en måneds tid etter nedetiden vi hadde på forsommeren. Det meste ser ut til å fungere som det skal, selv om det er et par småting som ennå ikke er på plass. Bla så er supportjenesten er noe av det neste vi skal se nærmere på. Vet ikke om flere av dere har oppdaget at de gamle stjernene har blitt borte på de eldre bildene - dessverre! I forbindelse med diverse oppdateringer de siste ukene så har vi også oppgradert rating/stjerne -systemet som har blitt brukt i bildealbumet. Det var dessverre ikke mulig å redde de gamle "stjernene" siden dette ikke var lagret på vår server, men lå hos leverandøren og ikke var kompatibelt med det nye systemet. Dette var noe vi dessverre måtte gjøre siden det gamle rating/score system som ikke fungerte optimalt... Uansett, ingen gamle bildekommentarer har gått tapt! Oppfordrer derfor dere alle til å gi rate/score på alle bildene som dere liker, både gamle som nye!!! Og gjerne legg inn en liten bildekommentar også om du vil...! Når vi først er inne på bilder/bildealbum så minner vi om at ansiktsbilder ikke er lov å publiserer offentlig, men dere hjertelig velkomne til å legge dette i privat album som kun er synlig for deres bekreftede venner Har også oppdadert chatten og implementert bildedeling slik at dere kan sende bilder igjen! Dere behøver ikke være Premium medlemer for å gjøre dette. Klikk bare på "hjulet" oppe i chatte vinduet til den som du vil laste opp og sende bilde til. Ellers virker det som om at folk setter pris på at siden er stabil og fungerer som den skal! Hyggelig at vi ser en økning i antall nyregistreringer og at flere brukere er aktive både på chatten og på forumet! Så ikke være redde for å skrive noe, enten dere ønsker å dele noen erfaringer, eller om dere har noe som dere lurer på! Hyggelig med både nye og gamle brukere som er aktive! Ser fram til noen fortellinger om deres pirrende små sommereventyr!!! Ønsker med dette en videre god kåt sommer til dere alle!! Hilsen Admin cuckold.no
 3. ADVARSEL:

  BER ALLE HOLDE SEG UNNE DENNE PROFILEN/PERSONEN.

   

  Dette er tidligere "mørkgutt1993! og "stivgutt" som kommer i fra Kenya, er 21 år og snakker bra Norsk. Vi måtte kaste ut fordi han bla annet lurte penger ifra folk. Han har fått flere advarsler om å holde seg unna denne siden! Vurderer nå og anmelde han, så om noen har noen opplysninger å komme med om han (utover skype adr og tlf nr) så hadde vi satt pris på å fått dette som en privat melding til Admin. Har også bilder av han som dere som ønsker gjerne kan få se! Lar dette stå noen dager nå før profilen hans blir slettet.

×
×
 • Create New...