Jump to content
Annonse
Guest HenryMiller

YMCA -Hilde trener

Recommended Posts

Guest HenryMiller

37,5. Hilde smilte til seg selv i speilet og la fra seg termometeret. Eller rettere sagt, hun smilte litt lettere overbærende over sitt eget behov for kontroll, behovet for å få bekreftet det hun allerede visste. Hun hadde jo planlagt dette nøye, talt dagene fra den siste menstruasjonen. Tegnene i kroppen de to siste dagene, var heller ikke å ta feil av: Den økende uroen, tendensen til å rødme for ingenting, følsomheten i puppene, brystvortene som toppet seg og ble såre, slimhinnene som ble fuktige og hovne uten noen form for fysisk stimulering.

Hun var slik i dagene rundt eggløsningen: Enormt oppmerksom på sin egen kropp og sine egne kroppslige reaksjoner. Hun begynte automatisk å vurdere alle menn rundt seg som aktuelle partnere, måle dem opp mot hverandre, dagdrømme om hvordan de ville være som elskere, hvordan de så ut uten klær, hvordan musklene, og rumpa så ut, og ikke minst fantaserte hun om hvordan kjønnet deres var: Stort? Lite? Langt? Tykt? Stort hode? Kanskje omskåret? Hun drømte ofte om det siste når hun satt på Undergrunnen og så menn som åpenbart var jøder eller muslimer. Hun hadde aldri sett eller kjent en omskåret mann. Hilde hadde i sine yngre dager skammet seg over at hun hadde slike obskøne fantasier om det mannlige kjønnsorgan. Hun trodde lenge at hun var den eneste kvinnen som ble så uhemmet kåt og liderlig, bare ved tanken på en kuk. I moden alder hadde hun lært seg å nyte sin egen forestillingsverden, og heller bruke sine lengsler og begjær til nytelse og egen tilfredsstillelse. Etter en lang natt med en mann for noen år siden, der hun hadde slikket, sugd, runket og lekt seg med pikken hans, ridd ham, latt ham trenge inn i henne både doggystyle og analt, kort sagt gitt ham den ultimate nytelse, hadde han sagt til henne at hun var en ordentlig ”kukejente”. Det var et hjelpeløst forsøk på et kompliment, men hun hadde likt det, og etter den gangen hadde hun sett på seg selv som en kåt jente som visste hvordan hun skulle behandle en pikk og hvordan hun kunne bruke den til egen tilfredsstillelse.

I disse dagene rundt eggløsningen tenkte hun på menn og sex uavlatelig. Det er sagt at menn tenker på sex hvert 7. sekund. Hun smilte litt av seg selv. Ikke så ofte som hvert 7. sekund, men hun innrømmet at hun var opptatt av sex nesten hele tiden. Det var nå to dager siden hun kom til London, og hun kjente at den erotiske energien hadde bygget seg opp i henne, selv om jobben hadde tatt dag og natt, og hun ikke hadde fått anledning til å leve ut noen av sine erotiske lengsler og drømmer, for ikke å si de planene hun hadde lagt sammen med sin mann der hjemme før hun dro.

Hun kom til London med det siste flyet mandag kveld, og stupte rett til sengs ved midnatt. Hele mandagen før flyet gikk, hadde gått med til planlegging sammen med sjefene i Bergen. Hun hadde vært i møter med sine engelske oppdragsgivere 14 timer i går, på tirsdag. I dag hadde hun forhandlet med dem fra kl. 8 om morgenen. For en time siden hadde de blitt enige om å avslutte for dagen. Hun hadde selvsagt også vurdert elskerpotensialet til mennene hun forhandlet med, men hadde raskt slått det fra seg. For det første var to av de tre klassiske nerder, som virket totalt avtennende på henne. Det ville være farlig for businessen om hun skulle prøve å forføre tredjemann, som var toppsjef i firmaet. Spesielt om hun skulle mislykkes. Hun risikerte å sette over styr hele milliardkontrakten, som de hadde undertegnet intensjonsavtale om for 4 måneder siden, da hun var her sist.

Heldigvis lå kontorene til det britiske IT-selskapet bare 100 meter fra hotellet, rett på den andre siden av British Museum. Hun likte egentlig ikke hotellet, et litt utrivelig megahotell, et av de største i London, med knøttsmå rom og lange, lange frokostkøer. Hun hadde valgt det bare på grunn av beliggenheten, med et par minutters gange til Tottenham Court Road undergrunnsstasjon og det samme til British Museum på den andre siden av hotellet. Hun visste at hun skulle jobbe lange dager, og ville ikke bruke tid på å reise mellom kontorene der hun skulle jobbe og hotellet.

Hun kastet et blikk til i speilet, og konstaterte fornøyd at hun så bra ut, på tross av hardkjøret på jobb. Hun var 39 år gammel, hadde langt, lyst hår og blå øyne. Kinnene rødmet kledelig. Hun hadde skiftet til treningstøy. Skjønt, treningstøy? Hun hadde tatt på en meget kort rosa topp, som var dypt utringet og viste dyp kløft. Den overlot ingenting til fantasien, og tilstanden hennes gjorde at brystfortene toppet seg tydelig under tøyet. Toppen sluttet ved mellomgolvet. Magen var bar, og hun hadde tatt på seg en kort, ettersittende shorts som føyde rundt en spenstig bak. Shortsen satt så tett at man mer enn kunne ane kjønnet under tøyet. Hun var så tent at tøyet allerede var fuktig i skrittet. Hun hadde bevisst latt være å ta på seg truseinnlegg, for ikke å si truse i det hele tatt, for å skjule opphisselsen. Dette var nøye planlagt. Hun og mannen hadde sammen funnet ut at hun ved å vise fram kåtheten sin på YMCA, det var det lokale KFUM som drev treningssenteret i kjelleren på hotellet, burde ha muligheter for å lokke med seg en mann tilbake til hotellrommet. Utenom topp, shorts og sko, hadde hun bare med seg mobilen, som var festet i linningen på shortsen med en klips. Hun hadde ørepropper, slik at hun kunne høre på musikk mens hun trente. Hun hadde lastet inn musikk av Springsteen, ingen annen musikk tente henne som The Boss.

For en måneds siden hadde de fått beskjed fra fastlegen om at hennes mann var infertil, at sæden hans ikke kunne gjøre henne gravid. Først hadde de blitt forferdelig skuffet, men beslutningsdyktige som de var, hadde de blitt enige om at hun skulle finne en mann på byen som hun skulle la befrukte seg. Siden de i det siste hadde levd ut noen av sine hotwife/cukold - fantasier, hadde de ikke noen moralske skrupler med dette. Mannen hennes elsket å få henne hjem etter at hun hadde blitt brukt av andre menn. Han kjente riktignok stikk av sjalusi hver gang, men samtidig tente det ham. Ikke minst opplevelsen sist Hilde var i London hadde vekket til live mye av energien i sexlivet deres. Det eneste han ønsket var dokumentasjon på at hun hadde blitt tatt. Det kunne være bilder, videoer, sædrester på klær, eller hvis hun ikke var langt hjemmefra, at hun kom hjem dryppende av en annen manns sæd, slik at han kunne slikke henne ren.

Hun hadde brukt spiral til nå, for ikke å bli uønsket gravid med andre menn, men etter at de hadde fått beskjeden fra fastlegen, var loddet kastet. Hun hadde tatt ut spiralen, og altså planlagt å la seg knulle i sin mest fertile periode av måneden. Hun prøvde bevisst å bli gravid.

Hilde tok heisen ned, gikk med faste skritt inn døren til treningssenteret. Den eldre herren i resepsjonen ønsket henne høflig velkommen. Som med alle andre menn, vurderte hun potensialet hans. Ca. 180 cm høy, litt overvektig, men med et hyggelig smil, og en kledelig grå manke. Hilde likte eldre menn, men hun var på jakt etter større fisk i havet i kveld.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Annonse
Guest HenryMiller

”When do you close?” spurte hun. ”Offissially at teten, but if you are out of here by half ten, it is all right”, smilte han.

Hilde gikk inn og fant en oppvarmingssykkel bak ved veggen, slik at hun hadde oversikt over hele lokalet. Det var lite folk der. Hun satte seg opp på sykkelen og begynte forsiktig å tråkke. Hun skrudde opp lyden på Springsteen. Hard rock dundret inn i øret hennes. Kroppen hennes var klar. Den deilige følelsen av å være helt og fullt kvinne tok tak i henne. Vissheten om at hun kunne bli befruktet i kveld, seg inn i bevisstheten hennes. Underlivet hennes var vått og glatt. Hun kjente kjønnsleppene gli mot hverandre når hun tråkket. Hun visste at skjedeveggene var hovne og glatte. Hun så for seg at livmormunnen var åpen og klar til å slippe inn levende sædsceller. Hilde grøsset av sine fantasier.

Hun skannet rommet. Et ungt par var på vei mot garderoben. To tenåringer holdt på å pakke sammen sakene sine i bagene. Som tenåringer flest, ville de ikke dusje på senteret, men heller dra hjem og vaske seg der.

Hun så bare to mulige kandidater, men de var til gjengjeld interessante. I det høyre hjørnet ved vektene stod en flott, ung mann på ca 25, foran et speil og trente bicepsene. Han var kledd i shorts og hadde bare på seg en t-skjorte. Han var omtrent 180 cm høy, og meget veltrent. Tydeligvis en som pleiet kroppen sin, og som var fast inventar på senteret. Flat mage, med sixpack, og en tett, muskuløs bak. Fast lår. Hilde grøsset igjen. Hun ante kjønnet hans under shortsen. Fantasien begynte å løpe igjen.

På den andre siden av lokalet lå en svart herre på ca. 40 på en matte og gjorde situps. Han hadde bare på seg shorts, ingenting på overkroppen. Også han var veltrent, muskuløs og slank. Han var høyere, ca 185, og Hilde nøt synet av kroppen som beveget seg opp og ned bare ved hjelp av magemusklene. Han var helt glattbarbert på kroppen, ikke et kroppshår. Hun kunne også sverge på at kroppen var pleiet med bodylotion.

Hun skiftet fokus tilbake til unggutten. Nå hadde også han kastet t-skjorten. Håpet hennes steg. De drev tydeligvis på å vise fram kroppene sine begge to, poserte… Også unggutten var helt glattbarbert på kroppen, ikke et kroppshår.

Hilde bestemte seg for å by seg fram. Omtrent midt i lokalet stod maskinen for å styrke lårmuskulaturen. Hun gikk med raske skritt bort dit, satte seg ned, stilte inn belastningen, og la lårene mot putene på utsiden. Hun presset lårene fra hverandre, slik at det var fritt utsyn inn mot skrittet hennes. Hun visste at shortsen var gjennomvåt, og at kjønnet hennes var godt synlig gjennom tøyet. Begge mennene hadde utsyn mot henne.

Hun tok 15 repetisjoner, langsomt, langsomt. Presset lårene fra hverandre, lot dem gli sammen, presset dem fra hverandre. Hun var steinkåt, og holdt på å komme der hun satt og viste seg fram for de to mennene.

Så registrerte hun at den svarte mannen, i stedet for å se hennes vei, konsentrerte seg om den unge. Han gikk med faste skritt over golvet, og snakket til ham. Begynte å instruere ham, tilsynelatende. Viste ham hvordan han skulle få best mulig effekt av vektløftingen. Hun ser at den svarte mannen berører ungdommen forsiktig.

Faen! Det gikk plutselig opp for henne. Homser! Hun kjente en styrtsjø av skuffelse. Der røyk kveldens mulighet!

De to mennene var bare opptatt av hverandre, og bestemte seg tydeligvis for at nok var nok. De gikk sammen mot garderoben, bestemt på å dra et annet sted.

Hilde kjente en plutselig trøtthet. Hun hadde vært så erotisk tent i mange timer nå, så kåt, alert og energifylt, at når skuffelsen kom, var det bare utmattelse som seg inn over henne. Hun ville bare dra på rommet og sove. Men, hun fikk behov for å kjøle seg ned, og bestemte seg for å skylle ansiktet på toalettet i damegarderoben.

Hilde lot vannet renne, og skylte seg grundig i iskaldt vann. Det hjalp litt, hun våknet litt til liv igjen, men ville likevel gå og legge seg. Når hun kom ut i gangen i korridoren hørte hun små lyder i naborommet. Hun var nysgjerrig og tok tre skritt ned gangen. Der, mellom damegarderoben og herregarderoben er det en badstu. Det er glassdør ut mot gangen, og det er fullt innsyn i garderoben.

Hilde ble stående som forstenet. Det hun så var en fantasi hun hadde hatt siden puberteten. To menn som hadde sex med hverandre. Begge var nakne. Den unge mannen sto på knærne på gulvet, og han betjente den svarte mannen med munnen. Det var et utrolig vakkert syn syntes Hilde. Den unge hvite mannen holder den svarte kuken med den ene hånda rundt skaftet. Den var stor. Og den var grov.

Kåtheten veltet inn over Hilde igjen. Hun gjorde ingenting for å skjule seg. Hun bare stod utenfor døren og så, beundret det hun så. Hun hadde en følelse av at hun kunne lære litt av disse to homofile mennene, men mest av alt var det opplevelsen av å være tilstede og bevitne et øyeblikk av forbudt erotisk nytelse som tente henne. Saftene rant ut av henne.

Den svarte mannen så bort mot henne. Han likte at hun så på. Han likte å vise fram sin seksuelle nytelse. Han nikket lett til henne. Den unge mannen åpnet munnen og lot langsomt kukhodet på den svarte kuken gli inn mellom leppene. Hun så at tunga sirkulerte rundt kanten på hodet. Den svarte mannen lukket øynene og lot seg betjene. De stod i profil, og hun så at ungdommen førte den ene hånda bak ryggen på den svarte. Hun så at han forsiktig førte langfingen inn i rumpa på den svarte mannen. Hun visste hvorfor. Hun hadde ikke gjort det selv, men hun kan tydelig se fingen følte seg fram til prostata og den unge hadde tydeligvis trening i dette. Hun kunne ane at han masserte prostataen med langfingeren, mens han lot den svarte kuken gli lenger og lenger inn i munnen. Den svarte mannen begynte å støte ut og inn av munnen på ungdommen. Stadig dypere. Og den unge kunne dette. Han tok mot den, dypere og dypere, til han til sist var tredd helt inn på kuken, med leppene mot den glattbarberte magen. Den unge måtte ha luft, og rykte hodet tilbake, slik at kuken smatt ut av munnen. Hilde så lange slimete tråder av spytt og sekreter som gikk fra den svarte kuken og over til munnen på den unge. Noe så sexy hadde hun aldri sett.

Hun bare måtte ta seg selv. Skamløst dro hun opp overdelen og begynte å massere brystene med den venstre hånden. Hun knep seg i brystvortene, mens den høyre hånden fant veien ned i shortsen, og hun stakk to fingre inn i den våte, blodfylte og glatte fitta. Hun stakk dem dypt inn, lot den tredje fingen følge etter, og den fjerde. Hun kjente de våte glatte fitteveggene svulme opp. Det var så utrolig deilig å stå der og se på de to mennene ha sex, mens hun tok på seg selv.

Den unge mannen reiste seg opp, og den svarte mannen snuddeseg, bøyde seg fram mot benken og bød fram rumpa si til den unge. Hilde så at den var så utrolig glattbarbert. Ikke et hårstrå, verken på rumpeballene eller mellom skinkene.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest HenryMiller

Plutselig kjente Hilde en hånd som strøk oppover mellom lårene. Hun snudde hodet og gløttet bak. Det var den gamle vakten. Hilde var så kåt, at hun lot ham ta seg til rette. Han tok plutselig tak i shortsen og dro den bestemt ned over lårene hennes. Hun lot det skje. Hun tråkket ut av shortsen, skjøv den og telefonen til sides med den venstre foten før hun bøyde seg framover, støtte seg med hendene mot glassdøren. Det var varmt, men det gjorde ingenting. Hun gjorde som den svarte mannen, satte beina lett fra hverandre, bøyde ryggen nedover, og rumpa opp mot den gamle mannen. Hun bød seg fram og lot ham forsyne seg. Hun stod slik og så den svarte mannen inn i øynene, mens de begge ble tatt bakfra. Hun så kuken til den unge mannen trenge seg inn i det trange rumpehullet samtidig som hun kjente kuken til den gamle mannen gli inn mellom fitteleppene og dypt, dypt inn i henne. Det ble for mye for henne. Hun kjente først to korte orgasmiske støt gjennom kroppen, før den tunge altomfattende orgasmen rullet over henne. Det kjentes som om det kom fra dypet av henne. Hun hadde vært så fokusert på målet om å bli gravid at hun opplevde det som om hele hun skalv med i orgasmen. Ikke bare fitta og klitoris, men det kjentes som om eggstokker, livmor, og etter hvert hele kroppen fikk en uendelig rekke krampetrekninger. Hun skrek uhemmet ut sin nytelse.

De to mennene stoppet opp og hørte på skrikene hennes, og de så den gamle mannen stivne og rykke til i det han sprutet mot livmormunnen hennes. Hun kunne ikke kjenne det, men hun hadde hatt dette bildet av sæden som traff livmormunnen, så i det orgasmetrekningene ebbet ut, kunne hun fornemme at sædcellene begynte sin vandring…

De to homsene var ikke upåvirket av hva de hadde bivånt. Den unge mannen gikk bort til døren, åpnet den, og leide henne inn i badstua. Det var varmt, men ikke altfor varmt. Badstua hadde blitt slått av automatisk for en halv time siden, og det kjentes ut som om temperaturen ikke var høyere enn 40 grader.

Hun kjente at hun ville dette. Men, hun ville også gi ektemannen der hjemme en gave. Hun åpnet døren igjen, bøyde seg ned og plukket opp telefonen. ”Is it ok that we take a video?” spurte hun de to homsene.

Begge nikket. Hun ga telefonen til den gamle vakten. Så stilte hun seg framfor den svarte mannen, bøyde seg fram, og tok kuken hans i munnen. Hun ville være like flink som ungdommen. Hun visste hun var flink med munnen, og hun tente ekstra på svarte menn. Hun prøvde det sist hun var i London. Den unge stilte seg bak henne, og igjen skilte hun beina fra hverandre og slapp mannen inn.

Hun prøvde å kopiere teknikken til ungdommen, lot den svarte mannen støte dypt ned i svelget hennes mens hun brukte hånda på prostata. Hun fant fram, og masserte den fast, men ømt. Hun hadde hatt en baktanke ved å betjene den svarte med munnen mens hun lot den unge mannen ta henne bakfra. Hvis den svarte mannen kom i munnen hennes, risikerte hun ikke å få et svart barn.

Hun kjente den unge mannen støte kraftig inn i henne, og hun visste at han kom. Bevisstheten om at hun fikk enda en manns sæd inn i seg, gjorde at orgasmen igjen begynte å rulle gjennom henne. Ikke den store altoppslukende orgasmen hun fikk første gangen, men en rekke mindre sammentrekninger som avløste hverandre. Den unge mannen trakk seg ut, og hun kjente at sæden, blandet med hennes egne safter rant ned over lårene.

Den gamle vakten var ivrig opptatt med å filme det hele. Han bøyde seg ned, slik at han kunne få tydelige nærfoto av alt som skjedde.

Hun tok feil når hun trodde at den svarte mannen skulle nøye seg med munnen hennes. Plutselig river han seg løs fra hånda hennes, og snur henne hardt rundt. Hun klarer ikke å gjøre motstand, og plutselig støtte også han inn i henne.

Hun var helt viljeløs. Et feminint kjønnsobjekt som bare lot seg knulle, og hun nøt det. Hun stod til hans disposisjon. Han kom, han sprutet, og hun var bare kjønn. Hun visste at hun ble gravid den kvelden, men hun visste ikke hvilken farge barnet ville få.

Det siste bildet den gamle gymvakten tok med mobilkameraet, var et nærbilde av Hilde som satt på badstubenken med beina lett skilt, mens det rant en gråhvit slimete blanding av sperm og kvinnelige sekreter ut av det svulmende kjønnet hennes. Hilde var lykkelig, og den natten ble det sendt en lang videosnutt til ektemannens pc…

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


annonse


×
×
  • Create New...