Jump to content
Annonse

Rar kveld


Guest Uregistrerte

Recommended Posts

Guest Uregistrerte

Hei, la meg fortelle dere om en veldig rar kveld.

 

Det vanlige cuckoldgreiene. Etter at hun har moret seg, forlater hun rommet. Bullen ber meg om å låse døra og hente nøkkelen. Jeg synes det var rart, men gjorde som så. Så ba han meg om å slikke han rent, noe jeg syntes var veldig rart, men jeg gjorde det ut av høflighet.

 

Plutselig slår han meg, slapper meg i ansiktet, og ber meg forsette. Han hold har i meg og. Har er bodybuilder og ekstremt kraftig og kjekk.

 

Så måtte jeg suge pikken hans, nipplene, kroppen osv

 

Han ba meg legge seg i fange hans med rumpa hevet i været. Jeg gjorde som så også startet han å slå meg hardt på rumpa flere ganger. Etter mange ganger, puttet han fingeren sin i hullet mitt. Er relevant tynn, så å dytte han vekk var bare umulig. Videre pulte han dritten ut av meg også begynte han å banke meg igjen, mobbe meg for den lille tissen min også videre igjen banke meg onkelig opp.

 

Noe jeg syntes var rart, veldig rart. Så ba han kona mi komme inn i rommet. Jeg var der, helt ødelagt, øye mitt så ikke ut engang. Han sa «Han er ferdig levert til deg» HVa tenker jeg? Så gikk jeg mot han og spurte om hva skjer?

 

Han bare du har vært en slem gutt mot kona di og jeg satt deg på plass. OM du ikke respekterer kona di 1 gang til, knekker jeg beina dine. Hva tenker dere?

 

Jeg må si jeg ble veldig kåt av det etterhvert, selv om jeg var skeptisk og syntes det var rart.

Link to post
Share on other sites
Annonse
  • 1 year later...

Å spille roller godt er bra, men agerende som reelt skader folk eller er  mot noens vilje synes jeg er ugreit. Det er nok viktig å sammen avklare grenser og være enige om at det respekteres om noen sier stopp.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

annonse


×
×
  • Create New...