Jump to content
Annonse
Guest frstadpar1

Hotwife på tur

Recommended Posts

Guest frstadpar1

Kona skal overnatte hos elskeren i natt for første gang.....

Altså ikke noe på meg etterpå som jeg pleier.

Får bilder... noen som har erfaring?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Annonse

Jeg tror folk har litt ulike reaksjoner/følelser/meninger om det avhengig av hva man hadde forventet og avtalt på forhånd.

Personlig gir ikke bilder underveis meg den effekten som jeg på forhånd hadde trodd det skulle gjøre. I tillegg erkjenner jeg at det å stoppe opp midt i "akten" for å ta bilder kan være en liten stemningsbryter for elskerne der og da. Og nettopp derfor får man kanskje ikke akkurat de bildene man hadde tenkt seg, man får de ikke kanskje akkurat på det tidspunktet en hadde tenkt seg.

Personlig synes jeg det da er mere spennende faktisk, med noe tekstlig/verbalt ENTEN i forkant; av typen; "nå er vi på vei i seng og jeg gleder meg til.........", eller "jeg skal......", ELLER i etterkant med relativt beskrivende tekst av det som nettopp har skjedd.

 

Men som sagt dette vil jo være veldig forskjellig fra konstellasjon til konstellasjon. Jeg tror iallfall det er lurt å sette seg moderate forventninger (det hadde vært annerledes om det var en ukjent tredjeperson i rommet som tok bildene mens de holdt på - da ville en kunne fått med seg mye mer, og i "real time".....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Definitvt en spennende setting. Jeg vet ikke om jeg noen gang vil klare å sette meg helt inn i hvordan det oppleves fra hans side. Jeg har alltid sett på meg selv i Bull-rollen som et verktøy for deres lyster og fantasier. I noen tilfeller blir det som du beskriver over her, å få henne på overnatting. Det er jo mye som kan gjøres for å inkludere han. F eks ringe han opp og la telefonen være på underveis. Jeg har skrevet litt om en sånn opplevelse jeg hadde. Skal se om jeg kan få lagt den inn her.

 

Eller i vår moderne tidsalder kan hun starte opp Facetime. Det kan bli litt amatørmessig filming kanskje, men han er i hvert fall tilstede - og med på det som skjer der i senga, live.

 

Holdt på å skrive lykke til, men det er jo noen dager siden - så håper heller det ble en fin erfaring!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


annonse


×
×
  • Create New...