Jump to content
Annonse
tjafs

Ønsker min samboer skal tenne på fremmed pikk

Recommended Posts

Heisann

 

Har tidligere "operert" i rollen som bull og hatt flere fine treff og erfaringer med dett. Men så dukket det plutselig opp ei jente som jeg falt for(traff henne uten dette cuckold etc.)

Og nå har det seg slik at jeg gradvis har utviklet sterke fantasier om at hun skal se andre menn. Vil ikke definere meg som cuckold, mem som stag, da jeg ikke tennes på ydmykelsen som en cuckold utsettes for. Men tenner veldig på tanken at hun får fremmed pikk.

 

Gikk litt tid før jeg luftet dette for henne(2-3år) og har i senere tid nevnt dette fra tid til annen når vi kåter hverandre opp i senga. Hun setter pris på at jeg forteller mine fantasier. Men hun sier at hun ikke har tenkt sånn før, og at hun bare vil ha meg. Og hun spør også hborfor jeg tenker sånn om henne. Prøver å forklare så godt jeg kan, men er jo ikke lett:p

 

Men i det siste når vi har drevet litt forspill, har dette dukket opp, jeg har fyrt på med litt dirty talk mens vi ligger i senga. Hun ligger og tar på seg selv, mens jeg lirer av forteller henne hva jeg fantaserer om. Hun virker da som hun blir skikkelig kåt og spør stadig hva som skjer videre i fantasien, og hun kommer før jeg rekker å knulle hu.

 

Etterpå sier hun fortsatt at hun bare vil ha meg, selv om det virker som hun digger dirty talken min.

 

Noen der ute som har vært i samme situasjon og har noen gode tips til å få vippet henne over kanten her?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Annonse

Det kan jo være at akkurat de fantasibildene er spennende nok for henne. Ellers tenker jeg du bare må fortsette med det du gjør, og ha tålmodighet. Kanskje vekkes nysgjerrigheten gradvis kanskje oppstår en situasjon hvor de føles naturlig å gjøre. Tror du skal være varsom med å pushe for hardt og bli for utålmodig. Det kan få motsatt effekt av det du ønsker. La ideen modnes. La henne bli 100% trygg på at det er dette du vil, og at både du, hun og dere vil tåle konsekvensene...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Akk ja... Skal vi se.. Jeg har snakket om det samme, og fått samme reaksjon som deg i 4 år nå. Sist helg, så sa hun at hun ville ligge med en annen mann hvis hun mistenkte at han var velutstyrt.. Endelig.. Det har tatt fire år med dirtytalk, filmer og bilder. Utbrodering av fantasier på tumblr. Det gjelder å være tolmodig, og ikke gi opp. Så frøene og vann de ofte, så vil hun en dag bli klar:-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kvinner har ofte et helt annet tenningsmønster enn oss menn så jeg er veldig enig i hva de to andre mennene her sier. Kvinner trenger tid men når hun er klar så er hun veldig klar.

 

Hva om du sender henne en frekk melding neste gang hun er alene på fest og inviter henne til å ha tilfeldig sex...? Det var sånn jeg og samboeren min startet og hun har virkelig omfavnet det hele. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kvinner vil ofte være redd for at grunnen til at en mann ønsker at hun skal ha sex med andre er at det legitimerer at og du har det. Hun har vanskelig for å tro at du virkelig vil det. At har har hun først gjort det så kan hun ikke "ta" deg for å gjøre det samme.

Derfor må du gi henne tryggheten på at det er bare fordi du tenner villt på tanken av at hun har vill og deilig sex på en annen, og ikke på noen måte for å kunne gjøre det samme selv.

Og det er ikke lett å overbeise henne om. Tar tid, men til slutt . . . . . :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei

Har tidligere skrevet både om ting vi/hun har opplevd og litt om mine fantasier da kona ikke har vært aktiv på flere år. Fra tid til annen har vi fantasert om at hun har andre igjen. Hun kan bli pirret av dette, men i etterkant gjør hun det helt klart at det er bare meg hun vil ha. For meg er jo dette ekstra frustrerende da hun var aktiv tidligere.

Grunnen til at hun plutselig forandret seg var nok delvis at hun fikk litt følelser for en elsker, men samtidig fikk hun det for seg at det hun hadde gjort tidligere var galt. Den siste elskeren hadde sagt til henne at han synes det var rart at hun traff andre om hun virkelig elsket meg.

Det gikk 3-4 år fra hun traff den siste elskeren til hun kunne prate om dette igjen uten at hun ga utrykk for at hun nærmest angret på det hun hadde gjort. Det spilte ingen rolle hva jeg sa.

Det som skjedde for en stund tilbake var at hun fikk ei ny venninne som faktisk også hadde hatt elskere på samme måte som kona. Det hjalp at andre synes dette var helt ok. Når hun var aktiv tidligere hadde hun og et par venninner hun kunne betro seg til som synes kona var heldig som fikk lov til å ha andre.

 

Nå har kona faktisk fått seg en ny flørtevenn, så får vi se hva som skjer.

 

For en oppsummering ser det ut til at for kona mi er det viktig at hun kan prate med noen andre om dette som synes det er helt ok det hun gjør.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


annonse


×
×
  • Create New...