Jump to content
Annonse

Tømming før bull


Recommended Posts

Er det noen som har erfaring/prøvd dette med å tømme cuck rett før møte? Slik at cuck er mindre giret, for å få en ekstra ydmykelse?

 

 

Fant dette i en annen tråd her på forumet:

"Hvis min hotwife virkelig ønsker å ydmyke meg, sørger hun for å tømme meg like før bull kommer. Da vil min penis være enda mindre enn vanlig, og når jeg nettopp er "tilfredsstilt" har jeg langt i fra samme kåte glede av å utføre alle tjenestene som forventes av meg som cuck."
Link to post
Share on other sites
Annonse

En tematikk som jeg har i litt indirekte former antydet for min HW..... det er jo slik at det er mange ting man ser for seg i sine indre fantasibiler når en er som kåtest, og som mister litt av "glansen" og attraksjonen i det man har kommet, og ved å ha blitt tømt først så får man mindre egen tenning ut av hele settingen i etterkant. Og man er iallfall ikke i stand til å "reclaim her" etterpå. EN spennende ide som fortsatt står urealisert........

Link to post
Share on other sites

Jeg hadde en relasjon til en flott Hotwife for et par år siden hvor hennes mann var svært giret og ivrig når hun skulle ut på vift å få nytelse som overgikk det hun fikk hos han. Jeg instruerte henne i å fortelle mannen at hun trengte både ro og tid for å nyte et treff og at jeg hadde beordret henne til å tømme han før hun dro, alt dette mens hun ga han en rask håndjobb. Ingen suging, teasing eller pasjon, rett på sak mens hun fortalte hensikten.

Med tiden ble hun såpass trent i disse forberedelsene at hun på et slags vis greide å utføre tømmingen på en mest mulig klinisk og tilsynelatende uinteressert måte, noe som gjorde han om mulig enda mer giret. Han fortalte meg i ettertid at ydmykelsen ble nærmest total når hun etterlot han fullstendig tømt, frustrert, bekymret, stresset, angrende og fortvilet. Samtidig rakk han ofte å bygge opp ny kåtskap etter en stund og var som regel ganske så ivrig når hun varslet sin hjemkomst.

Det han ikke visste på forhånd var om jeg hadde beordret hans kone til å avspise han med nok en rask håndjobb eller om jeg hadde gitt tillatelse til at han kunne ha samleie med henne, noe som forsterket ydmykelsen ytterligere.

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Jeg har litt erfaring med å eksperimentere med dette. For meg personlig kan det oppleves som ganske pirrende når jeg er i modus der jeg vil kontrollere han ut over det vi vanligvis gjør. De gangene jeg har utført det har vært når han er tent og spent på at jeg skal ut å møte en elsker, gjerne kombinert med litt dirty talk om hvor deilig sex jeg snart skal få oppleve. For cuck sin del er nok dette vanskelig. Han kan kan nyte selve tømmingen men bli veldig frustrert etterpå. Som regel har jeg sex med andre fordi han ikke har nok til meg men noen ganger bruker vi disse opplevelsene som ingrediens for oss der vi ender opp med å ha sex etter jeg har møtt elsker. For elsker/bull sin del er min erfaring at han/de setter mest pris på at at cuck ikke er tømt men venter i spenning og usikkerhet hjemme.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

En pirrende fantasi jeg tok opp med min HW og hun har utført dette et par ganger. Det er en voldsom yo-yo for meg. Den ene gangen ga hun meg en ignorant kjapp håndjobb for virkelig å sette meg på plass, intenst men gleden snudde fort til lengsel, frustrasjon og negative tanker. Den andre gangen forførte hun meg med langvarig teasing og brukte seansen som et forspill til sitt eget treff med bullen. Da opplevde jeg en cocktail av tenning, spenning, usikkerhet, frykt og sjalusi gjennom hele seansen og selve tømmingen ble slett ikke like elektrisk som den kjappe.

 

Konklusjon: Det er mer spennende for henne enn for meg og det å holde meg kåt, klar og fully loaded til hun er tilbake fra treff er noe vi begge foretrekker (og som Frietøyler68 sier; noe også bullen liker best). Ydmykelsen blir ofte større fordi min kåthet gjerne avspises med enten nektelse (som gjerne inkluderer at kuklåsen forblir på), en håndjobb (som jeg til og med ofte må utføre selv) eller at hun forlanger min oppmekrsomhet i form av clean up eller vanlig slikking (kommer an på om bull har tømt seg i henne eller ikke) eller bare armkrok og kos mens hun nyter at jeg er smått desperat.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Det bør være opp til HW! Vil hun tømme cucken sin før et treff så sørger hun vel for det? Det er vel også opp til henne hvordan, om hun utfører det (hvis hun gidder), om han må gjøre det selv og ikke minst; hvor. Altså, søle på gulvet, seg selv, et sted på henne eller den frekkeste; sprute i et kondom.

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Vi har en annen variant:Husker ikke hvorfor det skjedde, men en gang tømte jeg meg i kona rett før hun skulle gå inn på gjesteværelset for å pule med elskeren.(Vi sier "elskere" her, ikke Bull).Han pleier ikke slikke henne, men kjører kuken inn i henne så snart hun kommer inn til han, og han tar henne uten "unødig" forsinkelse.Den gangen hadde hun sæd i seg, og han likte svært godt at hun var glatt og åpen, han bare skled rett inn i henne.Etter dette hender det stadig at kona ber om å få fitta fylt opp før hun går inn til han. Og kanskje klarer jeg en omgang til når hun etterhvert kommer tilbake til meg.Noen ganger går hun inn til han igjen og får seg enda en omgang.Hun sier det er deilig å vite at hun har flere ladninger sæd i seg.Alle parter blir fornøyd...

Link to post
Share on other sites
  • 4 months later...
cuckmann skrev (På 13.2.2020 den 10.20):

Er det noen som har erfaring/prøvd dette med å tømme cuck rett før møte? Slik at cuck er mindre giret, for å få en ekstra ydmykelse?

 

 

Fant dette i en annen tråd her på forumet:

 

Enda mer ydmykende er det kanskje om cucky blir beordret til å dra den av selv med en kjapp håndjager før gir seg hen til elskern.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

annonse


×
×
  • Create New...